Ny station – super beliggenhed

30 Jun 2017

Det landsdækkende netværk af Shell stationer får om kort tid endnu et medlem. Det sker når vi i starten af august klipper snoren til vores nye Shell Express anlæg for foden af Storebæltsbroen på Fyn.

Den nye ubemandede station på det gamle færgeleje i Knudshoved bliver det perfekte stop på vejen tværs over Danmark. Bekvemt beliggende kun få hundrede meter fra sidste afkørsel inden Storebæltsbroen og med en spektakulær udsigt over vandet og til broen.

Men ikke nok med det. Den nye station byder naturligvis også på alle Shells kvalitetsbrændstoffer. Fra FuelSave 95 oktan blyfri og diesel til Shell V-Power 99 oktan og Danmarksnyheden Shell V-Power Diesel.

”Vi har en ambition om at styrke Shell stationsnetværket og udbygge det med velbeliggende tankstationer, når vi har mulighed for det. Med den nye Shell Express på havnen i Knudshoved har vi 209 stationer og en god landsdækkene spredning. Men vi ønsker at sikre bilister og erhvervschauffører endnu bedre adgang til Shells kvalitetsbrændstoffer fremover. Derfor kommer vi også til at se en klar forøgelse af antallet af stationer under Shell navnet de kommende år”, siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som driver Shell stationsnettet i Danmark.

Vi holder dig selvfølgelig opdateret med den præcise åbningsdag.

Alle artikler >