Nyt benzinkort giver gratis vask 100 kr. i velkomstrabat

03 Jan 2018

Landets 166 bemandede Shell og Shell 7-Eleven stationer skyder 2018 i gang med et stærkt og kontant tilbud til enhver prisbevidst bilist: Bestil et Shell Card i løbet af januar eller februar og få en gratis bilvask og 100 kr. i velkomstrabat med oveni.

Med nytårstilbuddet gør vi en ekstra indsats for at få endnu flere bilister med i en af Danmarks allerbedste ”kortklubber”.

Et Shell Card kan bestilles på alle bemandede Shell stationer eller online. Ved bestilling på tankstationen udleveres den gratis bilvask med det samme. Ved ansøgning online sendes en kvittering på e-mail, som så fremvises i print eller på mobilen før udlevering af bilvask. Bilvasken har en værdi af op til 119 kr. Velkomstrabatten på 100 kr. vil automatisk blive trukket fra på din første faktura.

Velkomstrabat og en gratis bilvask tilbydes kunder, der ikke i forvejen har et Shell Card.

Over 100.000 bilister i Danmark har i dag et Shell brændstofkort i pungen. Udover fast rabat på alt Shell brændstof kan et Shell Card bruges til betaling på Storebæltsbroen og Øresundsbroen. Kortet giver 30 dages rentefri kredit og et nemt overblik over forbrug via den personlige onlineprofil, der medfølger. 

Alle artikler >